Κοπές ακριβείας 

Χάραξη & μορφοποίηση με Laser Cutters τελευταίας τεχνολογίας.

Στην SKOUPAS διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά και την τεχνική κατάρτιση για να προσφέρουμε υπηρεσίες κοπής ακριβείας, σε μεμβράνες πληκτρολογίου, διακοπτών και συναφών προϊόντων, για τις απαιτήσεις λειτουργίας επαγγελματικών χώρων στην Αττική

Η μέθοδος κοπής γίνεται, αρχικώς, με λέιζερ και είναι η πιο κοινή διαδικασία που χρησιμοποιείται στην κατασκευή και μορφοποίηση διακοπτών μεμβράνης. Προσφέρει ακριβείς δυνατότητες χάραξης, επιτρέποντας πλήρη ευελιξία στη δημιουργία περίπλοκων σχεδίων και πολύπλοκων σχημάτων στις επικαλύψεις των διακοπτών.  

Μάθετε πώς χρησιμοποιείται συνήθως η laser cut τεχνολογία στην παραγωγή διακοπτών μεμβράνης

1

Προετοιμασία Σχεδίασης

Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει τη δημιουργία αρχείου ψηφιακού σχεδιασμού που καθορίζει το επιθυμητό σχήμα και διάταξη του διακόπτη μεμβράνης. Αυτό το αρχείο σχεδίασης δημιουργείται συνήθως χρησιμοποιώντας εργαλεία λογισμικού, όπως το CAD (Computer-Aided Design). 

2

Επιλογή Υλικού

Επιλέγεται το κατάλληλο υλικό για την επικάλυψη του προϊόντος, συνήθως ένα λεπτό, εύκαμπτο υλικό όπως πολυεστέρας ή πολυανθρακικό. Αυτά τα υλικά είναι κατάλληλα για κοπή με λέιζερ καθώς μπορούν να κοπούν με ακρίβεια, χωρίς να ξεφτίσουν ή να σχιστούν.

3

Διαδικασία Κοπής με Laser

Το αρχείο ψηφιακού σχεδιασμού φορτώνεται σε μια μηχανή κοπής λέιζερ, η οποία χρησιμοποιεί μια δέσμη λέιζερ υψηλής ισχύος για να κόψει το υλικό. Το λέιζερ ελέγχεται από το αρχείο σχεδίασης, ακολουθώντας το καθορισμένο σχήμα και τις διαστάσεις. 

4

Παράμετροι Κοπής

Οι παράμετροι κοπής της μεμβράνης με τεχνολογία laser, όπως η ισχύς, η ταχύτητα και η εστίαση, προσαρμόζονται με βάση το υλικό που κόβεται. Αυτό εξασφαλίζει καθαρές και ακριβείς κοπές, χωρίς να καταστρέφονται οι γύρω περιοχές.

5

Ποιοτικός Έλεγχος

Μετά τη διαδικασία κοπής με λέιζερ, οι επικαλύψεις του διακόπτη μεμβράνης επιθεωρούνται για ποιότητα και ακρίβεια. Τυχόν ελαττώματα ή ατέλειες εντοπίζονται και αντιμετωπίζονται, πριν προχωρήσουμε στη διαδικασία συναρμολόγησης. 

6

Συναρμολόγηση & Ενσωμάτωση

Αφού κοπούν και αποτυπωθούν οι επικαλύψεις, συναρμολογούνται με τα υπόλοιπα στρώματα του διακόπτη μεμβράνης, συμπεριλαμβανομένου του στρώματος διαχωριστή και του στρώματος κυκλώματος. Τα αγώγιμα κυκλώματα ευθυγραμμίζονται με τις ανάγλυφες περιοχές για να διασφαλιστεί η σωστή ηλεκτρική συνδεσιμότητα.

Η κοπή με λέιζερ προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στην παραγωγή διακοπτών μεμβράνης:

Συνολικά, η τεχνολογία laser cut είναι μια πολύτιμη τεχνική στην κατασκευή προϊόντων από μεμβράνη, αφού επιτρέπει την παραγωγή υψηλής ποιότητας, προσαρμόσιμων και λειτουργικών επικαλύψεων διακοπτών, πληκτρολογίων και πινάκων.

Είμαστε δίπλα σας, για να κάνουμε πραγματικότητα αυτό ακριβώς που έχετε στο μυαλό σας.

Επικοινωνήστε με την SKOUPAS και προγραμματίστε μία συνάντηση με έναν εκπρόσωπό μας, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στην Αττική.