Διακόπτες Μεμβράνης Αφής

Ιδανικοί για ηλεκτρονικές συσκευές με τακτική χρήση.

Στην SKOUPAS, με εμπειρία ετών που αγγίζει τα 35 χρόνια στον κλάδο των γραφιστικών εκτυπώσεων, μπορείτε να βρείτε συστήματα και εξαρτήματα που θα απογειώσουν τη λειτουργία της επιχείρησής σας! 

Παρέχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε συστήματα πάνελ με διακόπτες αφής από μεμβράνη, για επαγγελματικούς χώρους, όπως βιοτεχνίες, ιατρικά εργαστήρια κ.λπ., που βρίσκονται εντός Αττικής, στην Ελλάδα ή/και στο εξωτερικό.

Οι διακόπτες αφής από μεμβράνη είναι ένας τύπος τεχνολογίας διεπαφής χρήστη-συσκευής που αποτελείται από μια λεπτή, εύκαμπτη μεμβράνη, συνήθως κατασκευασμένη από πολυεστέρα ή πολυκαρβονικό.

Αυτοί οι διακόπτες χρησιμοποιούνται σε διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, όπως πληκτρολόγια, τηλεχειριστήρια και βιομηχανικούς πίνακες ελέγχου. Όταν πατάτε μια συγκεκριμένη περιοχή στη μεμβράνη, αυτή έρχεται σε επαφή με ένα αγώγιμο στρώμα από κάτω, ολοκληρώνοντας ένα ηλεκτρικό κύκλωμα και καταγράφοντας ένα πάτημα πλήκτρου ή μια εντολή. 

Είναι γνωστοί για την ανθεκτικότητά τους, την αντοχή τους σε περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η σκόνη και η υγρασία, και χρησιμοποιούνται συχνά σε εφαρμογές που οι παραδοσιακοί μηχανικοί διακόπτες μπορεί να μην είναι κατάλληλοι. 

Εμπιστευθείτε μας για την εμπειρία μας & την τεχνική μας κατάρτιση.

Στην SKOUPAS θα σχεδιάσουμε κάτι καινοτόμο, εύχρηστο & ανθεκτικό στο χρόνο,
ώστε εσείς να επικεντρωθείτε στις πρωταρχικές απαιτήσεις του επαγγελματικού σας χώρου,
χωρίς να αγχώνεστε για τις τεχνικές -μικρές- λεπτομέρειες.