Οπισθοφωτισμός

Εξοικονομήστε χρόνο & χρήματα με φώτα τύπου LED

Αν αναζητάτε λύσεις οπισθοφωτισμού για το γραφείο σας ή το σπίτι σας, στην SKOUPAS, στον Αγ. Δημήτριο Αττικής, σχεδιάζουμε προϊόντα εξατομικευμένα στις ανάγκες σας, εξυπηρετώντας όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

Από μεμβράνες ή κρυφό φωτισμό πληκτρολογίου, έως το φωτισμό επιφανειών του χώρου σας, η εταιρεία μας μπορεί να δημιουργήσει οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας.  

Τα φώτα τύπου LED, γνωστά και ως οπίσθιος φωτισμός, μπορούν να ενσωματωθούν σε διακόπτες μεμβράνης για να παρέχουν οπτικούς δείκτες και να βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη. 

Δείτε πώς τα LED είναι συνήθως ενσωματωμένα σε διακόπτες μεμβράνης:

1

Σχεδιασμός & Διάταξη Κυκλώματος
Κατά τη φάση σχεδιασμού, η διάταξη του κυκλώματος προετοιμάζεται για την τοποθέτηση των LED. Αυτό περιλαμβάνει τον προσδιορισμό της θέσης τους και των αντίστοιχων ηλεκτρικών συνδέσεων στο στρώμα κυκλώματος του διακόπτη μεμβράνης.

2

Βελτιωμένη Εμπειρία Χρήστη
Ο οπίσθιος φωτισμός LED βελτιώνει τη χρηστικότητα σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού και επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν και να χειρίζονται εύκολα τα κουμπιά διακόπτη.

3

Αισθητική & Ανάδειξη Επωνυμίας
Τα LED μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία οπτικά ελκυστικών σχεδίων και τη βελτίωση της συνολικής εμφάνισης του διακόπτη μεμβράνης.

Μπορούν να επιλεχθούν μεμονωμένα χρώματα (ή συνδυασμοί χρωμάτων) για να ταιριάζουν με την επωνυμία ή τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της εφαρμογής.

4

Ενεργειακή Απόδοση
Τα LED είναι ενεργειακά αποδοτικά, καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες φωτισμού.

Αυτό τα καθιστά κατάλληλα για συσκευές που τροφοδοτούνται από μπαταρίες και μειώνει τη συνολική κατανάλωση ενέργειας, εξοικονομώντας, κατ’ επέκταση, χρόνο και χρήμα.